Backup Plus desktop

Compatibiliteit

Algemene informatie

Artikelen over procedures

Installatie

Probleemoplossing

Downloads

• Backup Plus firmware-updatetool voor Mac

Deze update is voor klanten met een Mac waarbij verbindingsproblemen optreden of Time Machine vastloopt. Raadpleeg de instructies om de update toe te passen.

• Seagate Dashboard 3.2 voor Mac OS

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Hiermee kan de gebruiker diagnoses uitvoeren en schijfinstellingen wijzigen, zoals het uitschakelen van de schijflampjes. Als de software is verwijderd, kan deze via de onderstaande koppeling opnieuw worden gedownload.

• Seagate Dashboard 3.0. voor Windows

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Met deze software kan de gebruiker back-ups uitvoeren, schijfinstellingen aanpassen en content delen (uploaden).

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

• Thunderbolt for Windows

This driver is required to allow the Seagate Thunderbolt adapter to be detected under Windows 8.1, 8, 7, Vista and Windows XP. An additional driver may be required for the Thunderbolt port on your computer (usually provided by the motherboard or Thunderbolt card manufacturer).

Interface
Pakket
Capaciteit
Automatic Backup Software
Garantie
Lengte
Normaal gewicht
  • Backup Plus Desktopschijf met 4TB aan opslagruimte
    STCA4000200
  • Gegevensblad
USB 3.0 USB 3.0 USB 3.0 USB 3.0
Alleen schijf Alleen schijf Alleen schijf Alleen schijf
1TB 2TB 3TB 4TB
PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac
2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm
124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm
158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm