Backup Plus desktop

Compatibiliteit

Algemene informatie

Artikelen over procedures

Installatie

Probleemoplossing

Downloads

• Backup Plus firmware-updatetool voor Mac

Deze update is voor klanten met een Mac waarbij verbindingsproblemen optreden of Time Machine vastloopt. Raadpleeg de instructies om de update toe te passen.

• Seagate Dashboard 2.x voor Mac OS

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Hiermee kan de gebruiker diagnoses uitvoeren en schijfinstellingen wijzigen, zoals het uitschakelen van de schijflampjes. Als de software is verwijderd, kan deze via de onderstaande koppeling opnieuw worden gedownload.

• Seagate Dashboard 2.x voor Windows

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Met deze software kan de gebruiker back-ups uitvoeren, schijfinstellingen aanpassen en content delen (uploaden).

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

Interface
Pakket
Automatic Backup Software
Garantie
Lengte
  • Backup Plus Desktopschijf met 4TB aan opslagruimte
    STCA4000200
  • Gegevensblad
USB 3.0 USB 3.0 USB 3.0 USB 3.0
Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only
PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac
2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm
124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm
158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm