Video 2.5 HDD

Downloads

• DiscWizard

Seagate DiscWizard werkt bij Maxtor- en Seagate-schijven. Met deze wizard kunt u snel een nieuwe schijf installeren. De wizard begeleidt u bij het proces van het maken en formatteren van partities op uw schijf, het overzetten van gegevens en het maken van back-ups van uw gegevens.

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

Interface
Aantal uren video ondersteund
SATA 3 Gb/s SATA 3 Gb/s SATA 3 Gb/s