Momentus XT/Laptop SSHD

Downloads

• DiscWizard

Seagate DiscWizard werkt bij Maxtor- en Seagate-schijven. Met deze wizard kunt u snel een nieuwe schijf installeren. De wizard begeleidt u bij het proces van het maken en formatteren van partities op uw schijf, het overzetten van gegevens en het maken van back-ups van uw gegevens.

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

Package
Interface
Maximum operationele schok
Opslagtype
Lengte
Breedte
Hoogte
AFR
Operationele temperatuur
  • Momentus® XT solid state hybride schijf
    STBD750100
  • Gegevensblad
  • Momentus® XT 6Gb/s 1 TB harde schijf
    STBD1000400
  • Gegevensblad
Drive Only Kit Kit Kit
SATA 3 Gb/s SATA 6 Gb/s SATA 6 Gb/s SATA 6 Gb/s
350Gs 350Gs 350Gs
100.35mm 100.30mm 100.58mm 100.30mm
69.85mm 69.85mm 69.85mm 69.85mm
9.5mm 9.5mm 9.5mm 9.5mm
0.5% 0.5% 0.5%
60°C 60°C 60°C
Image description

Modelnummer:
STAE102

Upgradekabel - FireWire® 800

Vergroot de overdrachtsnelheid tussen uw schijf en Mac®-computer. Open gegevens tot tweemaal zo snel als met USB 2.0 dankzij deze FireWire® 800-kabel.

• Te gebruiken met alle draagbare Backup Plus- of GoFlex-schijven

Geschikt voor FireWire 800- of IEEE1394b-poorten

Meer informatie
Image description

Modelnummer:
STAE104

Upgradekabel - USB 3.0/2.0

Deze USB 3.0 upgradekabel biedt snelheden die tot tienmaal hoger liggen dan USB 2.0. Dat maakt de kabel ideaal voor het verplaatsen en openen van films en andere grote bestanden op uw Backup Plus draagbare schijf.

• Werkt met elke USB 3.0-poort
  • Ook geschikt voor gebruik met USB 2.0
  • Te gebruiken met alle draagbare Backup Plus- of GoFlex-schijven