Veelgestelde vragen over het retourneren van Lyve Mobile-hardware

Hoe kan ik een apparaat retourneren/omruilen?

Klanten in het VK, Zweden en Noorwegen: maak een ticket aan in het Lyve Support Center of neem contact met ons op via lyve.customer.success.manager@seagate.com om aan het einde van de service een retourzending of productruil aan te vragen.

Houd er rekening mee dat het retourneren van een Lyve Mobile Array voor een Lyve Mobile with Cloud Import-project een ander proces is dan de stappen die hieronder worden beschreven. Als u een Lyve Mobile Array voor een cloudimportproject wilt retourneren, volgt u de stappen in de sectie “Hoe verzend ik een Lyve Mobile Array voor import?”.

Volg de stappen hieronder om een apparaat te retourneren of om te ruilen:

1. Ga naar lyve.seagate.com en meld u aan. Voer een verificatiecode in om verder te navigeren naar het Lyve Management Portal.
  2. Klik op de pagina Project Details (Projectdetails) op de vervolgkeuzelijst Manage Projects (Projecten beheren) en selecteer View Projects (Projecten bekijken).
  3. Klik op een project om naar de pagina Project Details (Projectdetails) te gaan.
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Manage Project (Project beheren) de optie Return Devices (Apparaten retourneren).

Apparaten kunnen ook worden geretourneerd door in het vervolgkeuzemenu Manage Devices (Apparaten beheren) de optie Return Devices (Apparaten retourneren) te kiezen.

1. Schakel de selectievakjes in van de apparaten die u wilt retourneren en klik dan op Return (Retourneren).

2. Selecteer het type retour dat u wilt maken. Als u producten ruilt, geef dan een reden voor de omruiling op.

3. Klik op Return (Retourneren) om uw aanvraag in te dienen. Als uw retouraanvraag wordt aanvaard, wordt in een dialoogvenster uw RMA-nummer weergegeven.
    Het RMA-nummer wordt vermeld in een bevestigingsmail die u ontvangt. Als u problemen hebt met het retourneren/ruilen, vermeld dan het RMA-nummer wanneer u contact opneemt met Lyve Support.
  1. Controleer uw inkomende e-mails op een bericht dat uw retourverzoek bevestigt. Het bericht bevat de volgende items die u nodig hebt om uw geselecteerde apparaten te retourneren:
  • Een link voor het afdrukken van een vooraf betaald verzendetiket
  • Verzend- en verpakkingsinstructies
  1. Druk het verzendetiket af en volg de verzend- en verpakkingsinstructies in de e-mail.
Hoe verzend ik een Lyve Mobile Array voor import?

Verzend uw Lyve Mobile Array voor cloudimport nadat u het volgende hebt voltooid:

• U hebt een cloudimportproject gemaakt in het Lyve Management Portal
  • U hebt het importabonnement geconfigureerd met uw inloggegevens voor de cloudservice
  • U hebt gegevens verplaatst naar uw Lyve Mobile Array

Volg de stappen hieronder om uw Lyve Mobile Array naar een Seagate-importsite te verzenden:

1. Ga naar lyve.seagate.com en meld u aan. Voer een verificatiecode in om verder te navigeren naar het Lyve Management Portal.
  2. Navigeer op de Lyve Services-pagina naar de tegel Lyve Mobile with Cloud Import en selecteer in het vervolgkeuzemenu Manage Projects (Projecten beheren) de optie View Plans (Abonnementen bekijken).
  3. Klik in de tabel Import Plans (Importabonnementen) op een project om de rij uit te vouwen en de Mobile Arrays binnen dat project te bekijken.
  4. Zoek de Mobile Array die u naar een Seagate-importsite wilt verzenden en klik op Send for Import (Verzenden voor import). Hierdoor wordt een cloudvalidatieproces gestart dat enkele minuten kan duren.
  5. Zodra de validatie is voltooid, klikt u op Print Shipping Label (Verzendetiket afdrukken) om uw verzendetiket in een apart browsertabblad te bekijken en af ​​te drukken.

Houd er rekening mee dat het verzenden van een Lyve Mobile Array naar een Seagate-importsite een proces is dat verschilt van andere soorten hardwareretours. Als u in uw cloudimportproject een ander apparaat hebt dan een Lyve Mobile Array is, volg dan de stappen in de sectie “Hoe kan ik een apparaat retourneren/omruilen?”.

Als een Lyve Mobile Array in uw cloudimportproject om wat voor reden dan ook moet worden vervangen, maak dan een ticket aan in het Lyve Support Center.

Moet ik verzendkosten betalen voor vervangende apparaten?

Nee, Seagate betaalt de verzendkosten voor de vervanging.

Wat moet ik retourneren aan het einde van mijn abonnement?

Alle producten zoals kabels, documentatie, hoesjes e.d. die oorspronkelijk met uw abonnement zijn verzonden.

Hoe snel krijg ik een vervanging?

Houd na goedkeuring van de vervanging rekening met een werkdag voor verwerking.  Verzendingen voor vervanging van Lyve-hardware worden door UPS binnen 2 dagen geleverd, tenzij anders met u overeengekomen en goedgekeurd door Seagate. Lyve-hardwarevervangingen die na 00.00 uur CET (UTC +2) worden goedgekeurd, worden mogelijk pas de volgende werkdag verzonden.