One Touch met Hub is niet vermeld in Verkenner of Finder en lijkt niet geïnitialiseerd te zijn

Probleem: One Touch met Hub is niet vermeld in Verkenner of Finder

Als u Seagate Secure hebt ingeschakeld voor een One Touch met Hub met hoge capaciteit (12 TB of meer) en de schijf is nu vergrendeld, dan zal de schijf niet verschijnen in Verkenner of Finder.

Oplossing:

1. Controleer of de Seagate Toolkit-app op uw computer is geïnstalleerd
  2. Open Seagate Toolkit op uw computer
  3. Voer uw wachtwoord in wanneer dat wordt gevraagd
  4. Open Verkenner of Finder en controleer of de One Touch met Hub nu wel is vermeld

OPMERKING: Als de installatie van Toolkit uw probleem niet verhelpt, is het probleem mogelijk niet gerelateerd aan beveiliging. Lees de oplossing voor basisproblemen, Externe USB-schijven – Probleemoplossing (artikel).

Probleem: One Touch met Hub lijkt niet geïnitialiseerd te zijn

Als u Seagate Secure hebt ingeschakeld voor een One Touch met Hub met hoge capaciteit (12 TB of meer) en de schijf is nu vergrendeld, dan zal in uw besturingssysteem de volgende schijfstatus verschijnen.

Windows

Disk Management (Schijfbeheer) zal voor de schijf de status Not Initialized (Niet geïnitialiseerd) weergeven.

Mac

Disk Utility (Schijfhulpprogramma) zal voor de schijf de status Not Initialized (Niet geïnitialiseerd) weergeven

Mac-gebruikers zien mogelijk ook het volgende besturingssysteembericht wanneer de One Touch met Hub wordt aangesloten:

Klik op Ignore (Negeer) en gebruik Seagate Toolkit om de schijf te ontgrendelen.

Oplossing:

1. Initialiseer de One Touch met Hub niet
  2. Controleer of de Seagate Toolkit-app op uw computer is geïnstalleerd.
    • Als dat nog niet is gebeurd, bezoekt u www.seagate.com/toolkit en downloadt u de software
  3. Open Seagate Toolkit op uw computer
  4. Voer uw wachtwoord in wanneer dat wordt gevraagd
  5. Open Finder en bevestig dat het volume toegankelijk is

OPMERKING: Als de installatie van Toolkit uw probleem niet verhelpt, is het probleem mogelijk niet gerelateerd aan beveiliging. Lees de oplossing voor basisproblemen,Externe USB-schijven – Probleemoplossing (artikel).