Waarom verbreekt de verbinding tussen mijn mobiele Huawei-apparaat en mijn DJI Copilot?

Nieuwere mobiele apparaten van Huawei zijn uitgerust met energiebesparingsfuncties die de communicatie tussen uw apparaat en uw DJI Copilot soms kunnen verstoren. Als de verbinding met uw Huawei-telefoon hapert of wordt verbroken, pas dan de accu-instellingen aan zoals hieronder is aangegeven.

U bereikt de accu-instellingen met het volgende pad:

Settings > Battery > App launch > Copilot BOSS

Tik op de schakelknop naast Copilot Boss om handmatig beheer in te schakelen. Wanneer het pop-upvenster Manage Manually verschijnt, schakelt u de optie Auto-launch uit door op de schakelknop ernaast te tikken.

Na het uitschakelen van de optie Auto-launch blijft het aantal verbindingsproblemen normaal beperkt tot een minimum.