Lyve Cloud

Lyve Cloud-documentatie

Documentatie en materialen voor Lyve Cloud, uw eenvoudige, vertrouwde en efficiënte Storage-as-a-Service.

Lyve Cloud S3-opslag: gebruikershandleiding

Bewaar, analyseer en beheer gegevens eenvoudig op veilige, voordelige Seagate-opslag.

Lyve Cloud S3-opslag: gids met bronnen

Ontdek en configureer voordelige gegevensbeheeroplossingen met Lyve Cloud-partners.

Lyve Cloud-account: API versie 2

Gebruik Lyve Cloud-account-API's om machtigingen, serviceaccounts, gebruik en andere administratieve taken te beheren.

Lyve Cloud S3: gids voor API-compatibiliteit

Bekijk Lyve Cloud API-aanroepen met betrekking tot Simple Storage Service van Amazon Web Services (AWS S3).