Backup Plus voor Mac

Downloads

• Backup Plus firmware-updatetool voor Mac

Deze update is voor klanten met een Mac waarbij verbindingsproblemen optreden of Time Machine vastloopt. Raadpleeg de instructies om de update toe te passen.

• Windows-stuurprogramma waardoor Seagate schijven "voor Mac" ook met Windows overweg kunnen (HFS4Win.exe)

Windows-software waardoor een Seagate externe schijf "voor Mac" een schijfletter toegewezen kan krijgen in Windows zonder te herformatteren.

• Seagate Dashboard 2.x voor Mac OS

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Hiermee kan de gebruiker diagnoses uitvoeren en schijfinstellingen wijzigen, zoals het uitschakelen van de schijflampjes. Als de software is verwijderd, kan deze via de onderstaande koppeling opnieuw worden gedownload.

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

Interface
Pakket
Automatic Backup Software
Garantie
Hoogte
Breedte
Lengte
  • Backup Plus-desktopschijf voor Mac 4 TB
    STCB4000800
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor Mac USB 3.0 2 TB desktopschijf
    STCB2000900
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor Mac USB 3.0 3 TB desktopschijf
    STCB3000900
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor Mac 4 TB desktopschijf
    STCB4000202
  • Gegevensblad
  • 2 TB Backup Plus-desktopschijf voor Mac
    STCB2000800
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor 3 TB Mac-desktopschijf
    STCB3000800
  • Gegevensblad
Firewire 800 & USB 2.0 USB 3.0 USB 3.0 USB 3.0 Firewire 800 & USB 2.0 Firewire 800 & USB 2.0
Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only
PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac
2 jaar 2 jaar 2 jaar 2 jaar
44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm
124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm
158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm