Backup Plus voor Mac

Downloads

• Backup Plus firmware-updatetool voor Mac

Deze update is voor klanten met een Mac waarbij verbindingsproblemen optreden of Time Machine vastloopt. Raadpleeg de instructies om de update toe te passen.

• Windows-stuurprogramma waardoor Seagate schijven "voor Mac" ook met Windows overweg kunnen (HFS4Win.exe)

Windows-software waardoor een Seagate externe schijf "voor Mac" een schijfletter toegewezen kan krijgen in Windows zonder te herformatteren.

• Seagate Dashboard 3.0. voor Mac OS

Seagate Dashboard is software die wordt geleverd op Seagate Backup Plus-, Seagate Slim- en Seagate Central-schijven. Hiermee kan de gebruiker diagnoses uitvoeren en schijfinstellingen wijzigen, zoals het uitschakelen van de schijflampjes. Als de software is verwijderd, kan deze via de onderstaande koppeling opnieuw worden gedownload.

• SeaTools for Windows

SeaTools for Windows test SATA-, USB-, 1394-, ATA- (PATA/IDE) en SCSI-schijven. Dit wordt op uw systeem geïnstalleerd. SeaTools for Windows is volledig onschadelijk voor uw gegevens. Als de schijf voor de tests van SeaTools for Windows slaagt, kunt u verder kijken waar het probleem zich bevindt.

Interface
Pakket
Capaciteit
Automatic Backup Software
Garantie
Hoogte
Breedte
Lengte
Normaal gewicht
  • Backup Plus voor Mac USB 3.0 2 TB desktopschijf
    STCB2000900
  • Gegevensblad
  • 2 TB Backup Plus-desktopschijf voor Mac
    STCB2000800
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor Mac USB 3.0 3 TB desktopschijf
    STCB3000900
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor 3 TB Mac-desktopschijf
    STCB3000800
  • Gegevensblad
  • Backup Plus-desktopschijf voor Mac 4 TB
    STCB4000800
  • Gegevensblad
  • Backup Plus voor Mac 4 TB desktopschijf
    STCB4000202
  • Gegevensblad
USB 3.0 Firewire 800 & USB 2.0 USB 3.0 Firewire 800 & USB 2.0 Firewire 800 & USB 2.0 USB 3.0
Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only Drive Only
2TB 2TB 3TB 3TB 4TB 4TB
PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac PC & Mac
2 jaar 3 jaar 2 jaar 2 jaar 3 jaar 2 jaar
44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm 44.0mm
124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm 124.0mm
158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm 158.0mm
1.08kg 1.08kg
Image description

Modelnummer:
STAE129

Seagate® Desktop Thunderbolt™-adapter

Supersnelle overdracht van grote bestanden Sluit uw Backup Plus desktopschijf en Thunderbolt-kabel aan voor interfacesnelheden die tot 20 keer hoger liggen dan USB 2.0

• Dankzij de twee poorten kunnen maximaal 6 apparaten in een daisychain worden aangesloten.
  • Te gebruiken met Thunderbolt-schermen en andere apparaten
  • Te gebruiken met alle draagbare Backup Plus of GoFlex desktopschijven

* Thunderbolt-kabel niet inbegrepen

Meer informatie

Modelnummer:
M1C2

Seagate software voor bestandsherstel in Mac besturingssystemen

Seagate software voor bestandsherstel in Mac besturingssystemen